Tem

LGS yerleştirme sonuçlarına göre okulumuza yerleşen sevgili öğrenciler, akademik başarının sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle zenginleştiği, değerler eğitimi ve maneviyat çalışmaları ile sarmalandığı, öğretmen kadrosu ve fiziki imkanları ile Ankara'nın ve Türkiye 'nin en iyi okullarından birini kazandınız.  Gösterdiğiniz başarınızdan ve okulumuzu tercih ettiğinizden dolayı sizleri ve ailelerinizi tebrik ederiz. Tanışmak ve bilgi formlarını doldurmak için sizleri 25 Ağustosa kadar okulumuza bekliyoruz.

Tem

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 7. SINIFLAR NAKİL SIRALAMA SINAVI BAŞVURULARI BAŞLAMIŞTIR.

SINAV TARİHİ 28 AĞUSTOS 2023 PAZARTESİ SAAT 10.30'DA YAPILACAKTIR.

SINAV YÖNERGESİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

SINAV BAŞVURU FORMUNU DOLDURMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

Haz

3 HAZİRAN'DA YAPILAN 5. SINIF (HAFIZLIK/ARAPÇA) SINAVINDA BAŞARILI OLUP OKULUMUZA KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİ VELİLERİMİZ İLE 16 HAZİRAN CUMA GÜNÜ SAAT 14.00'TE TOPLANTI YAPILACAKTIR.

Haz

7.sınıflarımıza yönelik yaz kampı programımız 24 Temmuz 25 Ağustos tarihleri arasında yapılacaktır

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı  yayınladığı genelge ile sosyal medya (facebook, twitter, youtube, instagram vs) üzerinden öğrenci resimleri, öğrenci videoları başta olmak üzere yapılan paylaşımlara açıklık getirdi.