ANKARA / YENİMAHALLE - ŞEHİT ÖMER HALİSDEMİR ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Şbt

6 Şubat 2023'te meydana gelen ve asrın felaketi olarak tanımladığımız Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin yıl dönümünde deprem şehitlerimizi dualarla ve hatimlerle anıyoruz. Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Malatya, Elazığ, Osmaniye, Adana, Gaziantep, Diyarbakır, Urfa ve Kilis'te hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyoruz. Şehit Ömer Halisdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak depremden etkilenen kardeşlerimizle kurduğumuz  kardeşlik bağlarımızı güçlendirerek depremin yaralarını sarmaya devam edeceğiz. Rabbim milletimizi her türlü afet ve felaketten muhafaza eylesin...

Ock

Şehit Ömer Halisdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı birinci dönemini başarıyla tamamladık. Çeşitli yarışmalarda başarı elde eden öğrencilerimiz ödüllendirildi.                                                Öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller dileriz..

Ock

Müdür baş yardımcımız Tekin ALPASLAN, Müdür yardımcımız Ömer ÖZKAYA, öğretmenlerimiz, Kur'an Kursu Hocalarımız, öğrencilerimiz ve velilerimizden oluşan 67 kişilik bir kafileyi umre ziyareti için Kutsal topraklara uğurladık.

Ock

Örgün eğitim ile birlikte hafızlık projesinde hafızlığını tamamlayan Büyük Birlik Partisi Genel başkanı Mustafa Destici'nin yeğeni Ahsen Destici okulumuz Kur'an kursu katında yapılan muhteşem bir icazet töreni ile hafızlık tacını giydi. Öğrencimizi ve ailesini tebrik eder, Rabbimden hayırlı ömürler dileriz.

Ock

Vatanımız için canlarını feda eden aziz şühedamız ve Pençe-Kilit Harekat Bölgesinde şehit verdiğimiz kahraman evlatlarımıza minnettarlığımızı ifade etmek amacıyla  düzenlediğimiz programa Din Öğretimi Genel Müdürümüz Dr. Ahmet İşleyen ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Mehmet Adil Doğrusever de iştirak etti. Şehit Murat Akman'ın son mektubunu okuyan öğrencilerimiz şehitlerimizin isimlerini ayrı ayrı andılar. Şehitlerimiz için yapılan duanın ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile program sona erdi.

Ock

Din öğretimi tarafından düzenlenen imam hatip ortaokulları arasında yapılan hafızlık yarışmasında öğrencimiz Hanife Alara Uyar 1. Olmuştur. Öğrencimizi, danışman öğretmenimizi ve hafızlık hocalarımızı tebrik ederiz.

Ara

Talim Terbiye Kurul Başkanlığı üyelerinden Mehmet Baki ÖZTÜRK Hocamiz; Persembe sohbetleri kapsaminda pansiyonda kalan ogrencilerimize "HAYATIN ANLAMI ve MOTIVASYON" konulu  seminerini gerceklesmistir.

Ara

Antalya’da yapılan Salon Türkiye Okçuluk yarışmasında okulumuz öğrencilerinden 5-F sınıfında okuyan Yavuz Selim Baskın Türkiye 3.olmuştur. Okul Müdürümüz Yaşar Keskin öğrencimizi ödüllendirmiştir..

Ara

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen İmam Hatip Ortaokulları arasında  Genç Bilaller Ezan Okuma yarışması Ankara  finaline okulumuz ev sahipliği yaptı. 16 okulun katılımıyla gerçekleşen yarışmada birbirinden güzel ezan tilâvetleri gerçekleştirildi. Yarışma sonrasında Sincan Anadolu İmam Hatip Lisesi 1. (Birinci) Keçiören Atatürk Anadolu İmam Hatip Lisesi2. (ikinci) Keçiören Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu 3.(üçüncü) olmuştur. Yarışmaya katılan tüm öğrenciler ödüllendirilmiştir.

27 Aralık Atatürk'ün Ankara'ya geliş yıl dönümü programımız icra edildi

Ara

Şehit Ömer Halisdemir Anadolu imam hatip lisesi olarak 20-27 Aralık  Mehmet Akif Ersoy' u Anma haftasi kapsamında milli şairimizi sevgi saygı ve rahmetle andık.

Ara

18 ARALIK DÜNYA ARAPÇA GÜNÜ GAZZE TEMASIYLA TALİM TERBİYE KURULU KONFERANS SALONUNDAKİ ETKİNLİKTE KUTLANDI. ÖĞRENCİLERİMİZİN FARKLI DİLLERDE HAZIRLADIKLARI ETKİNLİKLER SEYİRCİLER TARAFINDAN İLGİYLE İZLENDİ.

Ara

ÖĞRENCİ/ÖĞRETMEN DESTEK SİSTEMİ OKULUMUZDAKİ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TANITILDI.

ÖDS ÖĞRENCİ GİRİŞ SAYFASI

ÖDS ÖĞRETMEN GİRİŞ SAYFASI

ÖDS TANITIM VİDEOSU

Ara

18 Aralık Dünya Arapça Günü dolayısıyla 9.sınıf öğrencilerimizin hazırladığı Mekanlar ve Gazze konulu serginin açılışı yapıldı. Yapılan konuşmalarda dil eğitiminin önemine değinildi,Şehit Ömer Halisdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak anadilimiz Türkçeyi iyi kullanan bunun yanında Arapça ve İngilizceyi de konuşan öğrenciler yetiştirdiğimiz dile getirildi.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz DKAB zümresinden Gökhan Ay tarafından gönüllü öğrencilere yönelik başlatılan namaz ağacı projesi kapsamında "Aylık Namaz Ağacı"nı doldurup getiren öğrencilerimizle okul müdürümüz sayın Yaşar Keskin bir toplantı gerçekleştirdi. Konuşmasında namaz ibadetinin önemi üzerinde duran okul müdürümüz, öğrencilere çikolata ikramında bulundu ve onları tebrik etti.