"ZULMÜN KARŞISINDA GAZZE VE BİZE ÖĞRETTİKLERİ" PROGRAMIMIZI İCRA ETTİK

Şehit Ömer Halisdemir Anadolu İmam Hatip Lisesinden adına yakışır muhteşem bir Kudüs Gecesi... Şehitliği en yüksek mertebe sayan, kendisine Kudüs fatihi Hz. Ömer'i örnek alan, Halis olduğu gibi demir gibi sapasağlam bir imana sahip olan...  Öğrencisi, öğretmeni, velisi, mezunları ve gönül dostlarıyla zulmün karşısında dimdik duran, Kudüs bizim neyimiz olur? diye soranlara "Kudüs bizim kanayan yaramızdır." diyen Şehit Ömer Halisdemir ailesi cuma akşamı "Zulmün Karşısında Gazze ve Bize Öğrettikleri" programında bir araya geldi.

Bin kişilik salonun tüm koltuklarını dolduran Kudüs ve Gazze sevdalıları dualarla, tekbirlerle, yakarışlarla,  marşlarla ve cihad yeminleriyle Hak'tan ve haklıdan yana olan tarafını bir kez daha gösterdi. Okul Müdürümüz Yaşar Keskin ve Doç. Dr. Oğuzhan Aydın'ın konuşmaları, şiirler, ilahiler, sinevizyon gösterimi ve Hasan Özer'in seslendirdiği ezgiler Gazze'den Doğu Türkistan'a mazlum milletlerin kurtuluşuna dua niyetiyle Rabbimize sunuldu. Bu güzel gecenin emektarı öğrenci ve öğretmenlerimize, katılımları için velilerimize ve gönül dostlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Gazze'nin, Kudüs'ün, Doğu Türkistan'ın ve zulme uğramış mazlum İslam coğrafyasının zaferlerini kutlayacağımız programlarda buluşmak duasıyla... İyi ki varsınız... İyi ki varsın Şehit Ömer Halisdemir... Yeni Ömerler, Selahaddinler, Yavuzlar yetişmeye devam ediyor...

09-12-202309-12-202309-12-202309-12-202309-12-202309-12-2023

Yayın: 09.12.2023 - Güncelleme: 09.12.2023 14:19 - Görüntülenme: 190